Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Gratis verzending vanaf €75,00
Zorgvuldig geselecteerde producten
Ecologisch en duurzaam
Eco-Cado-Logo

Veelgestelde vragen


Leveren en verzenden

Jazeker! En geheel gratis. Neem gewoon even contact op via anneke@eco-cado.be en we leggen met veel plezier een momentje vast.

Onze pakketten en producten kunnen bezorgd worden in België en andere Europese landen. Voor landen buiten Europa neem je best vooraf contact op via anneke@eco-cado.be.

Voor een levering in BE betaal je € 5.99 (aan huis) en € 5.50 (afhaalpunt) voor een pakket tot 10 kg. Deze kosten komen te vervallen vanaf € 75 of wanneer je het zelf komt ophalen. Voor een levering in NL betaal je € 9.50 (aan huis) en € 9.00 (afhaalpunt) voor een pakket tot 10 kg Deze kosten komen te vervallen vanaf € 85.

Verzendingskosten zijn exclusief BTW.

Voor de hoogte van de verzendkosten voor een levering naar andere Europese landen, neem je best contact op via anneke@eco-cado.be en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Tussen de 1 à 3 werkdagen.

Je ontvangt een geautomatiseerde e-mail bij elke fase van je bestelling. Van zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een link met track en trace code.

Nee, we zijn een webshop zonder fysieke winkel, maar je kan je bestelling wel bij ons komen afhalen (mits afspraak).

Bestellen en betalen

Mocht je toch een artikel retour willen sturen, dien je dit binnen de 14 kalenderdagen na levering van je product, terug te zenden in de originele verpakking. Het artikel en de verpakking mogen niet beschadigd zijn. Hier vind je het formulier en verdere uitleg over het terugzenden.

Nee, je kan geen producten omruilen.

Van zodra een bestelling werd betaald, kan je je bestelling niet meer annuleren. Mocht je toch nog wijzigingen willen aanbrengen (en het pakket werd nog niet overgedragen voor levering), neem dan zo snel mogelijk contact op via anneke@eco-cado.be en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Er kunnen diverse redenen zijn: de code werd al gebruikt, de code is niet cumuleerbaar met andere actieve codes of de code is niet langer geldig. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan gerust contact op via anneke@eco-cado.be en we bekijken zo snel als mogelijk het probleem.

Ja hoor! Eco-cado zorgt er voor dat alle gegevens op een versleutelde manier worden uitgewisseld via een beveiligde verbinding (SSL certificaat).

Je kan betalen met Bancontact, PayPal, KBC betaalknop en Belfius betaalknop. De klanten uit Nederland kunnen iDEAL gebruiken. En uiteraard zijn ook onze cadeaubonnen een optie.

 

Ja hoor! Bij Eco-cado kan je een cadeaubon kopen met het bedrag naar keuze. Na betaling en goedkeuring, krijg je van ons een pdf-bestand via mail doorgestuurd. Je kunt de bon dan zelf doorsturen of uitprinten.

Nee, je kan gerust een bestelling plaatsen zonder het volledige bedrag te spenderen. Het resterende bedrag blijft bewaard en kan je gebruiken voor een volgende aankoop. Je leest het allemaal in de instructies op je bon.

Materialen

Ja hoor! We maken gebruik van gerecycleerd en/of FSC gecertificeerd karton, papieren tape, een sticker gemaakt uit landbouwafval en plantaardig en biologisch afbreekbaar vulmateriaal. Bovendien proberen we de doos zo goed mogelijk op de inhoud af te stemmen (minder vulling en kleiner volume transport). Lees er meer over via onze waarden.

Producten

Wij werken samen met leveranciers en partners die voor duurzame producten gaan en zo maximaal mogelijk voor natuurlijke ingrediënten hebben gekozen.

Ja hoor! Uitgezonderd een aantal producten, zijn ze geschikt voor vegans. De verzorgingsproducten uit het gamma hebben het label “niet getest op dieren”.

Als je de termen 'vegan' en 'dierproefvrij' bovenaan in de zoekbalk tikt, krijg je een mooi (uitgebreid) overzicht.

 

In de productomschrijvingen kan je al heel wat nuttige kenmerken van het product terugvinden. Heb je toch nog aanvullende informatie nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via anneke@eco-cado.be. We bekijken het graag.

Helaas niet. Wij verkopen de producten, maar produceren ze niet.

LOKALE producten
ambachtelijk en natuurlijk

voor elke uitdaging
is een OPLOSSING

VEILIG BETALEN
100% veilig online betalen

KLANTENDIENST
vriendelijk en behulpzaam

Volg Eco-cado

Via de socials van Eco-cado blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en promoties.

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0760 845 630