Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Gratis verzending vanaf €75,00
Zorgvuldig geselecteerde producten
Ecologisch en duurzaam
Eco-Cado-Logo

Onze waarden


Bij Eco-cado hechten we veel belang aan de juiste waarden.
Streng? Nee hoor, enkel het beste voor onze klanten!

Leveranciers

Eco-cado is op zoek gegaan naar leveranciers en partners die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Dit gaat van het produceren en het gebruik van natuurlijke ingrediënten, over het productieproces tot het verpakkingsmateriaal en het transport. Maar ook tewerkstelling onder duurzame omstandigheden en het steunen van goede doelen en initiatieven hoort hierbij.

Producten

De producten zijn (micro)plasticvrij, gemaakt van plantaardige ingrediënten en zo maximaal mogelijk afkomstig van biologische landbouw. We zeggen neen tegen parabenen, palmolie, kunstmatige kleur- en geurstoffen,... en kiezen uiteraard voor een dierproefvrije versie. 

De verpakkingen van ons aanbod zijn plasticvrij (bv. biokatoen, tube van suikerriet en FSC gecertificeerd papier en karton), recycleerbaar, na te vullen of te hergebruiken (bv. glazen pot en aluminium blikje) of zelfs zero waste.

Geschenkverpakking

De producten worden zorgvuldig in een doos gelegd en opgevuld met plantaardige, biologisch afbreekbare materialen en/of FSC gecertificeerd papier en karton om ze zo maximaal mogelijk te beschermen.

Onze geschenkdoos is gemaakt van gerecycleerd karton en voorzien van een zegel uit landbouwafval, bedrukt met bio-inkt. Onze verpakkingsdozen uit FSC gecertificeerd karton worden omwikkeld met papieren tape en indien nodig opgevuld met plantaardige, biologisch afbreekbare materialen.

Lokaal

Om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden, werken we zo maximaal mogelijk samen met Belgische bedrijven en producenten uit omliggende EU landen.

LOKALE producten
ambachtelijk en natuurlijk

voor elke uitdaging
is een OPLOSSING

VEILIG BETALEN
100% veilig online betalen

KLANTENDIENST
vriendelijk en behulpzaam

Volg Eco-cado

Via de socials van Eco-cado blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en promoties.

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0760 845 630