Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Gratis verzending vanaf €75,00
Zorgvuldig geselecteerde producten
Ecologisch en duurzaam
Eco-Cado-Logo

Over Eco-cado


We hebben het allemaal al gemerkt: de nieuwe blauwe PMD zak waarin specifieke verpakkingen worden verzameld, puilt heel snel uit. Het is sowieso al een heel positief signaal dat het niet langer bij het restafval moet gestopt worden, maar er moet nog steeds een gigantische berg van dat goedje worden verwerkt. En dat kost enorm veel geld. 

‘Afval’ – en dan meer bepaald (single use) plastic afval – is één van de grootste (wereld)problematieken! Europa en andere grote gemeenschappen of allianties menen het allemaal heel goed, maar vaak duurt het te lang, zijn er te veel compromissen te sluiten en/of zijn er onvoldoende financiële middelen voorzien. Dat moet toch anders, sneller, kleinschaliger kunnen??

Er zijn nochtans al heel wat mensen bezig met initiatieven (op sub-lokaal vlak) omtrent het ruimen en verminderen van plastic afval, zelfs met het produceren van plasticvrije en zero waste alternatieven. En het aanbod breidt ook steeds meer uit.

We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly.

We need millions of people doing it imperfectly!

Anne Marie Bonneau

Gebeten om het anders te proberen doen, begonnen we de producten te testen en zelf te gebruiken en kwamen tot de vaststelling dat we helemaal niks moesten inboeten. Integendeel! We waren op slag verkocht en wouden dat positieve gevoel graag met anderen delen. Misschien kunnen we ze ook wel overtuigen van de kwaliteit, het gebruiksgemak en de betaalbaarheid? 

Dus gingen we op zoek naar een eenvoudige manier om kennis te maken met duurzame en ecologisch verantwoorde producten: via een cadeautje natuurlijk!! Want wie krijgt dat niet graag?

Elk blij gezicht = een geslaagde missie!

 

LOKALE producten
ambachtelijk en natuurlijk

voor elke uitdaging
is een OPLOSSING

VEILIG BETALEN
100% veilig online betalen

KLANTENDIENST
vriendelijk en behulpzaam

Volg Eco-cado

Via de socials van Eco-cado blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en promoties.

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0760 845 630